Superznalac Hrvatska

SUPERZNALAC

Škola matematičko -logičkih vještina

Zapamtite, Vi možete utjecati na intelektualni razvoj Vašeg djeteta!

MALI ZNALAC

KAKO ZAVOLJETI MATEMATIKU I BROJEVE?

Da bi dijete od malih nogu postalo MALI ZNALAC te zavoljelo MATEMATIKU I BROJEVE potrebno je približiti mu svijet brojeva na neki zanimljiv, njemu jednostavan način.

IGRA je djeci metoda kojom upoznaju svijet oko sebe. Upravo se i mi s njima igramo ali uz posebno osmišljene metode kojima ih zainteresiramo za svijet brojeva te im brojevi postanu važni.
Program MALI ZNALAC osmišljen je da osluškuje osjećaje svakog djeteta i na njima prilagođen način istražuje prirodne brojeve.

Program se naslanja na NUMICON , Oxfordsku metodu koja je 2015. godine proglašena najboljom svjetskom edukativnom matematičkom metodom (Education Resources Awards (ERA).

Nema sumnje kako će i Vaše dijete pohađajući ovaj program probuditi svoj interes za brojevima i za svim dobrobitima koji se iza brojeva kriju.

MALI ZNALAC

Kome je namjenjen program MALI ZNALAC?

MALI ZNALAC je program koji će zasigurno osvojiti Vaše dijete. Program je namijenjen za djecu koja još uvijek ne poznaju brojeve. Nastava se održava jedanput tjedno u trajanju od 60 min. Rad se provodi u manjim grupama od 6 do 8 polaznika kako bi se svakom djetetu omogućio individualan pristup. Povratne informacije roditelja za nas su velika motivacija i vjetar u leđa kako idemo u pravom smjeru. Matematički elementi koji se usvajaju uz ovaj program

  • pojam broja
  • brojevni pravac
  • računanje napamet
  • matematičko razmišljanje
  • osnovne računske operacije
  • tehnika brzog računanja
  • geometrijske transformacije
SUPERZNALAC

Što nakon MALOG ZNALCA?

Nakon MALOG ZNALCA slijedi program SUPERZNALAC koji se sastoji od mentalne aritmetike i drugih matematičko – logičkih metoda, a koje će sve naposljetku doprinijeti razvoju Vašeg djeteta u svakom smislu. Iako se naš cjelokupni koncept sastoji od brojeva, matematika nije primaran cilj. Prolaskom kroz naše edukacijske programe učenici dobivaju mnoge dobrobiti koje će im koristiti u svim sferama života, a osobito u rješavanju školskog gradiva koje će im postati iznimno lako.