Superznalac Hrvatska

Uvod

Superznalac d.o.o. (“Tvrtka”) poštuje i želi zaštititi vašu privatnost u skladu s ovom politikom.

Ova politika iznosi informacije koje možemo dobiti od vas, ili koje nam vi možete pružiti prilikom posjeta www.superznalac.hr (naša „Web stranica“), kao i našu praksu prikupljanja, korištenja, održavanja, zaštite i objavljivanja tih informacija.

Navedena politika odnosi se na informacije koje prikupljamo:

Putem ove web stranice Na portalu za razvoj karijere Putem e-maila, SMS-a i drugih elektroničkih poruka koje razmjenjujete putem ove web stranice Putem aplikacija za mobilni telefon i desktop računalo koje možete preuzeti na ovoj web stranici, koje omogućavaju namjensku interakciju bez preglednika između vas i ove web stranice Kada koristite naše aplikacije ili pregledate naše oglase na web stranicama treće strane ili koristite njihove usluge, kada te aplikacije ili oglasi sadrže veze do ove politike.

Politika se ne primjenjuje na informacije koje su prikupljene:

bez pristupa internetu ili drugim putem, uključujući i web stranice koje vodi treća strana; ili od strane treće strane, uključujući i aplikacije ili sadržaj (kao i oglase) koji mogu imati veze sa ovom web stranicom.

Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije kako biste razumjeli naše politike i praksu koje se odnose na vaše informacije i načine na koje ćemo ih koristiti. Ako niste suglasni s našim politikama i praksama, odlučili ste da ne koristite našu web stranicu. Pristupanjem ili korištenjem ove web stranice, suglasni ste s ovom Politikom privatnosti. Navedena politika se povremeno može mijenjati. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu nakon unesenih promjena, smatra se da prihvaćate promjene, stoga vas molimo da povremeno provjerite je li politika ažurirana.

Informacije koje prikupljamo o vama i način na koji ih prikupljamo.

Prikupljamo nekoliko vrsta informacija od korisnika naše web stranice, uključujući i podatke:

Podaci potrebni za osobnu identifikaciju, kao što su ime, poštanska adresa, e-mail adresa, državljanstvo, identifikacija imovine ili telefonski broj (“Osobni podaci”); koji se odnose na Vas, ali Vas ne identificiraju kao pojedinca; i/ili o vašoj povezanosti s internetom, opremi koju koristite za pristup našoj web stranici i detaljima o korištenju. Mi prikupljamo ove informacije:

Izravno od Vas kada ih dostavite; Automatski dok koristite web stranicu. Informacije koje se automatski prikupljaju mogu uključivati detalje o upotrebi, IP adrese i informacije prikupljene putem kolačića, web svjetionika i drugih tehnologija za praćenje; Od trećih strana, poput naših poslovnih partnera.

Informacije koje nam dostavljate. Informacije koje mi prikupljamo na našoj stranici ili putem stranice mogu uključivati:

Informacije koje navedete ispunjavanjem obrazaca na stranici. Evidenciju i kopije prepiske (uključujući e-mail adrese), ako nas kontaktirate; Vaše odgovore na ankete ukoliko Vas zamolimo da ih ispunite u svrhu istraživanja; Vaše pretrage na stranici.

Detalji o korištenju, IP adrese, kolačići i druge tehnologije. Dok pregledavate web stranicu i aktivni ste na njoj, možemo automatski prikupljati određene informacije o vašoj opremi, aktivnostima i obrascima pretraživanja, uključujući:

Detalji o Vašim posjetama našoj stranici, uključujući podatke o prometu, podatke o lokaciji, evidencije i druge podatke o komunikaciji i izvorima kojima pristupate i koristite na stranici; Informacije o računalu i internet vezi, uključujući i Vašu IP adresu, operativni sustav i vrstu preglednika.

Informacije koje automatski prikupljamo predstavljaju statističke podatke. Ove informacije nam pomažu da poboljšamo našu stranicu i pružimo bolju i personaliziranu uslugu jer nam omogućavaju da:

Procijenimo broj naših posjetitelja i njihove obrasce korištenja stranice;
Spremimo informacije o Vašim preferencijama, što nam omogućava da stranicu prilagodimo Vašem interesu;
Ubrzamo Vašu pretragu;
Prepoznamo Vas kada ponovno posjetite stranicu.
Tehnologije koje koristimo za automatsko prikupljanje podataka mogu uključivati:

Kolačiće (ili kolačiće preglednika). Kolačić je mala datoteka koja se nalazi na hard disku Vašeg računala. Vi možete odbiti kolačiće preglednika odgovarajućim podešavanjem na Vašem pregledniku. Međutim, ako izaberete ovu opciju, možda nećete moći pristupiti određenim dijelovima naše stranice. Ako ne podesite postavke preglednika tako da ne prihvaćate kolačiće, naš sustav će postaviti kolačiće kada posjetite našu stranicu pomoću preglednika.
Flash kolačići. Određene funkcije naše stranice mogu koristiti lokalno spremljene elemente (ili flash kolačiće) za prikupljanje i pohranjivanje informacija o Vašim željama i navigaciji prema našoj stranici, s nje kao i na našu stranicu. Za flash kolačiće ne vrijede ista postavka preglednika koja se koristi za kolačiće preglednika.
Web svjetionici. Stranice naše stranice i naši e-mailovi mogu sadržavati male elektronske datoteke poznate kao web svjetionici (poznate i kao čisti gifovi, oznake piksela i gifovi s jednim pikselom) koje omogućuju da Tvrtka prebroji korisnike koji su posjetili te stranice ili otvorili e-mailove, kao i prikupljanje drugih statističkih podataka povezanih sa stranicom (na primjer, bilježenje popularnosti određenog sadržaja web stranice i provjera integriteta sustava i poslužitelja).
Kako koristimo Vaše informacije

Mi koristimo informacije koje prikupimo o Vama ili koje nam Vi dostavite, uključujući i sve osobne podatke:

Da bismo Vam predstavili našu stranicu i njen sadržaj;
Da bismo Vam pružili informacije ili usluge koje tražite od nas;
Da bismo ispunili druge svrhe za koje su informacije pružene;
Da bismo Vam dostavili obavijesti, uključujući i datum isteka, fakturiranje i obnovu;
Da bismo izvršili svoje obveze i primijenili prava koja proizlaze iz bilo kojeg ugovora koji ste sklopili s nama, uključujući i ugovore za fakturiranje i naplatu;
Da Vas obavijestimo o promjenama na našoj stranici, ili bilo kojem projektu ili uslugama koje nudimo, ili pružamo;
Da Vam omogućimo da koristite interaktivne funkcije na našoj stranici;
Na bilo koji drugi način koji možemo opisati kada nam dostavite informacije;
Za bilo koju drugu svrhu, uz Vašu suglasnost.
Također možemo koristiti Vaše podatke da Vas kontaktiramo u vezi s projektima i uslugama koje nudimo mi ili treće strane, a koji Vas mogu zanimati. Ako ne želite da koristimo Vaše podatke na ovaj način, molimo da nas kontaktirate na superznalac1@gmail.com

Otkrivanje Vaših informacija

Možemo otkriti prikupljene informacije o našim korisnicima, kao i informacije koje ne identificiraju pojedinca, bez ograničenja.

Možemo otkriti osobne podatke koje prikupljamo mi, ili ih Vi dostavljate kako je navedeno u ovoj Politici o privatnosti:

Našim podružnicama i filijalama; Izvođačima, pružateljima usluga i trećim stranama koje angažiramo za podršku našem poslovanju; Kupcu ili drugom nasljedniku u slučaju spajanja, promjene vlasništva, restrukturiranja, reorganizacije, raspuštanja ili neke druge prodaje ili prijenosa dijela ili cjelokupne imovine Kompanije, bilo u kontinuitetu poslovanja ili u okviru stečaja, likvidacije ili sličnog postupka, u kojem osobne informacije koje posjeduje Kompanija o korisnicima naše stranice predstavljaju dio sredstava koji se prenose; Da bi se ispunila svrha zbog koje ste dostavili informacije; Za bilo koju drugu svrhu koju objavimo kada nam dostavite informacije; S Vašim pristankom. Osim toga, možemo otkriti Vaše osobne informacije:

U skladu s bilo kojim sudskim nalogom, zakonom ili pravnim procesom, kao i da bismo odgovorili na bilo kakav vladin ili regulatorni zahtjev; Da bismo sproveli ili primijenili naše uvjete korištenja ili uvjete prodaje i druge ugovore, kao i za svrhe fakturiranja i naplate; Ako vjerujemo da je otkrivanje informacija potrebno ili prikladno za zaštitu prava, imovine, ili sigurnosti Kompanije, naših klijenata ili drugih osoba. Ovo uključuje razmjenu informacija s drugim kompanijama i organizacijama u svrhu zaštite od prijevara i smanjenja kreditnog rizika. Izbor načina na koji koristimo i otkrivamo Vaše informacije

Nastojimo Vam omogućiti izbor u vezi s osobnim podacima koje nam dostavljate. Izradili smo mehanizme koji Vam omogućavaju da upravljate svojim informacijama:

Tehnologije praćenja i oglašavanje. Možete podesiti preglednik da odbije sve ili neke kolačiće preglednika, ili da Vas upozori kada se kolačići šalju. Ako onemogućite ili odbijete kolačiće, imajte na umu da neki dijelovi ove stranice možda neće biti dostupni ili neće pravilno funkcionirati. Otkrivanje Vaših informacija u svrhu oglašavanja trećih strana. Ako ne želite da dijelimo Vaše osobne podatke s nepovezanim trećim stranama ili posrednicima u promotivne svrhe, možete se odjaviti tako da nam pošaljete e-mail na superznalac1@gmail.com u kojem ćete navesti svoj zahtjev.

Promotivne ponude tvrtke. . Ako ne želite da Vašu e-mail adresu ili kontakt podatke Kompanija koristi za promociju svojih projekata ili usluga ili projekata i usluga trećih strana, možete se odjaviti tako da nam pošaljete e-mail na superznalac1@gmail.com u kojem ćete navesti svoj zahtjev.

Pristup i ispravljanje Vaših informacija

Možete pregledati i izmijeniti svoje osobne podatke tako da se prijavite na e-uslugu na stranici. Također možete zatražiti da ažuriramo Vaše osobne podatke koje mi posjedujemo tako da nas kontaktirate na superznalac1@gmail.com

Sigurnost podataka

Primjenjujemo mjere koje bi trebale zaštititi Vaše osobne podatke od slučajnog gubitka i neovlaštenog pristupa, korištenja, promjene i otkrivanja. Sve informacije koje nam dostavite čuvaju se na našim sigurnim poslužiteljima sa zaštitnim zidovima (eng. firewall).

Sigurnost i sigurnost Vaših podataka također ovisi o Vama. Ako ste dobili (ili ste odabrali) lozinku za pristup određenim dijelovima naše stranice, Vi trebate čuvati ovu lozinku u tajnosti. Molimo Vas da nikome ne otkrivate svoju lozinku.

Prijenos informacija putem interneta nije potpuno siguran. Iako ćemo mi nastojati zaštititi Vaše osobne podatke, ne možemo garantirati sigurnost Vaših osobnih podataka koji su dostavljeni na našu stranicu. Svaki prijenos osobnih podataka je na vlastiti rizik. Mi nismo odgovorni ako ne postavite privatnost ili ne uzmete u obzir mjere sigurnosti koje su dane na stranici.

Izmjene naše Politike privatnosti

Naša politika nalaže da objavimo sve promjene koje unosimo u našu Politiku privatnosti na ovoj stranici. Datum kada je Politika privatnosti zadnji put revidirana nalazi se na vrhu stranice. Vaša je obveza povremeno posjetiti našu stranicu i provjeriti da li su unesene promjene u ovu Politiku privatnosti.

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi s ovom Politikom privatnosti i našom praksom privatnosti, kontaktirajte nas na superznalac1@gmail.com